tirsdag 1. november 2011

"VÆLKØMMIN TILL GARS"


Skal prøve meg litt igjen her nå, og det kan bli spennende.

For de som ikke kjenner meg, så heter jeg Madelen. Jeg bor på Rotnes i Nittedal, sammen med Gunnar, som jeg har vært så heldig å få være kjæreste med i 7 måneder 3. november. Jeg går barn og ungdom på Bjertnes videregående skole, som ligger i Nittedal. Opprinnelig er jeg fra Bjørkelangen i Aurskog-Høland, men kjente at jeg var litt lei Høland, så er helt greit å bo så langt unna, selv om jeg har mistet mye av kontakten med venna mine. Prøver jo så godt jeg kan å holde kontakten ved like, men det er ikke like lett når de også går på skole eller jobber. Heldigvis har jeg fått noen gode venner i Nittedal også, som jeg har blitt veldig glad i.

Hjemme på Bjørkelangen, har jeg verdens nydeligste hunder, som lyder Donna (9 år gammel dachs) og Dagny ( 7-8 måneder gammel beagel). Jeg har verdens beste lillesøster som blir kalt for Hanne, og omsorgsorgsfulle foreldre som reagerer når jeg roper mamma (Linda) eller pappa (Trond Arne)

Jeg er glad i teater, og så lenge jeg kan huske har jeg drevet med det. På barneskolen var jeg med på teateret som kulturskolen drev, og frem til sommer var jeg med i Bjørkelangen teaterlag, der jeg har blitt kjent med verdens triveligste gjeng! Jeg sluttet der, pga reisevei, men håper å komme tilbake en gang. Nå har jeg igjen begynt på teater, og denne gang i Nittedal Teatersmie, der jeg er med i prosjektgruppa. Så gleder meg til å komme igang førstkommende tirsdag.

Dette er vel mer enn nok informasjon om meg, og nå gleder jeg meg til å lese din blogg.

Madelen Paddis


1 kommentar:

  1. Hallo.

    Så koselig å høre at du har kastet deg på teater-livet i Nittedal ( selv om jeg helst ville hatt deg her )! :-)

    Klem Anne - Elin

    SvarSlett